Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Pita Ikan>3 Pita Ikan PET Kepang Inti

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

  • https://www.judin-line.com/upload/product/1624605338686707.jpg

3 Pita Ikan Kepang Inti


Katrangan singkat:

Rega FOB: US $ 0.5 - 9,999 / Potongan
Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
Kemampuan Suplai: 500 karton saben dina
Pelabuhan: Ningbo utawa Shanghai
Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T


Inquiry
Product Description

The traditional range of Judin 3 Core Braid PET Fish Tape, from high quality new Material in ø6mm with fixed and interchangeable terminals.
Excellent for building installations. Complete range of accessories and complementary products for better and easier usage of the fish tape.

Product: 3 core braid   fish tape
Material: Guide: Steel
Wire: 100% New Material
kekandelan: 6.0mm, 6.5mm,   7.0mm
Length: 15m, 20m, 25m,   30m, or nominated length
Dianggo:  Pull the wire through the wall or tube, save time and labor, easy and long lasting.

Kaluwihan

1. Kemampuan kerja produk sing apik banget.

2. Produk kasebut uga kasedhiya kanggo kerja masang kabel menyang papan bengkok amarga elastisitas tikungan dhuwur.

3. Produk nggunakake bahan plastik non-konduktif, mula ora ana risiko kejut listrik.

4. Produk kasebut bisa digunakake sajrone wektu sing suwe

5. Ora karat lan korosi.

6. Iki nyuda wektu kerja kanthi apik ing dalan kanthi kurva lan jarak adoh.

7. Regane murah yen dibandhingake karo kualitase.

Foto Detil

Kaset Ikan liyane

Contact Us