Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kawat Polyester>Kawat Griya ijo

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

  • https://www.judin-line.com/upload/product/1624519875593457.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1624519875668498.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1624519875875620.jpg

Bagian Film Kaca Wire Polyester Film Plastik


Keterangan
Brand Name:JUDIN
Color:White and Black
Keyword:Agriculture Polyester Wire Vineyard Mesh
Features:Stable Structure
Thickness:1.3-4.0mm
Certificate:CE ISO
Bobot: 10kg
MOQ:500kg
Packing:Spool
Shape:Round
Material:Polyester

Inquiry
Product Description

griya ijo -2


Judin Wire:

Kabel Judin dirancang khusus monofilamen kanggo ngganti panggunaan kabel lan kabel baja konvensional kanggo tani, pertanian, kebon anggur, kebon kebon, budaya sing ditutupi, pemecah angin, omah ijo (teduh lan atap), pager sing aman kanggo peternakan, tutup empangan lan kolam, budaya laut lan macem-macem aplikasi liyane.

Kabel Judin diprodhuksi nganggo Nylon lan Polyester lan kaluwihan sing ditawakake kasebut ing ngisor iki. Siji bakal milih ing antarane 2 adhedhasar area panggunaan. Umume kaluwihan sing ditawakake garis iki liwat kabel logam konvensional padha karo sawetara prabédan penting sing dadi pilihan sing luwih disenengi kanggo aplikasi tartamtu.

  • Kabel Judin luwih entheng tinimbang kabel baja sing nggawe penanganan luwih gampang tinimbang kabel baja sing nyebabake instalasi luwih gampang lan luwih cepet tinimbang kabel baja.

  • Sawise kabel Judin ketegangan kanthi bener, ora mbutuhake pangopènan lan ora bakal mandheg amarga faktor PET sing kurang.

  • Kabel Judin UV banget lan cuaca stabil. Kawat kasebut ora mudhun saka cahya srengenge lan ora mbutuhake perawatan sanajan kahanan cuaca ekstrem.

  • Salah sawijining kaluwihan kasebut yaiku stabilitas saka suhu ekstrem sing nyegah leleh lan kerusakan film plastik sing digunakake ing omah kaca kanggo nyegah kerusakan es ing tanduran.

  • Kawat judin ora teyeng lan ora korosif. Kawat Judin nduweni resistensi sing apik tumrap bahan kimia lan pupuk mula luwih suwe.

  • Kawat Judin ora ngrusak tanduran, kewan utawa lingkungan.

  • Salah sawijining kaluwihan liyane nggunakake kabel iki yaiku ora nindakake listrik utawa arus dadi alternatif sing aman yen ana peteng.

  • Kawat PET Judin nampilake elongasi ngisor lan banyu, asor, utawa nyerep lembab sing luwih murah dadi kabel sing disenengi kanggo akeh aplikasi.

Keuntungan Produk
INSTALASI GAMPANG;
Gampang nangani;
KURANG NYAWANG;
MANIPULASI FOLIAGE;
KURANG KLIP ATAU STAPLES;
Cocog kanggo digunakake karo TEKNOLOGI BARU;
TANPA KOROSI;
Gampang ndandani;
NEUTRAL TO TEMP;
SPESIFIKASI KAYU Judin;

DIAMETER WARNA MAUTAN ELONGASI METERAGE
mm
Kgs IN % Mtrs / KG
2.2 BLACK 160 17 190
2.2 TRANSPAREN 160 17 190
2.5 BLACK 200 17 145
2.5 TRANSPAREN 200 17 145
3 BLACK 300 17 100
3.5 BLACK 385 17 75
4 BLACK 480 17 55

Mangga tampilake sarat sampeyan.

Contact Us