Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Cara Narik Kawat Listrik utawa Kabel Liwat Saluran?

Wektu: 2021-06-25 Hit 4

Masang Kabel
Kanggo masang pirang-pirang kabel menyang pita iwak, jupukake jampel njaba saka kabel lan bungkus kabel telanjang liwat mripat ing mburi pita iwak. Puter untai ing kabeh kabel sing dipasang lan bungkus kabeh sirah sambungan kabel nganggo pita listrik. Nambah pelumas sing narik kawat bakal luwih gampang narik. Nalika ana proyek mbutuhake kawat gedhe ing saluran, listrik bisa nggunakake pita iwak kanggo narik tali, banjur nggunakake tali kanggo narik kawat. Sanajan kawat baja gagah banget lan fleksibel, nanging luwih becik ora narik beban sing abot banget karo alat iki.
tips
Yen sampeyan sing ngadeg ing kothak kanggo menehi kabel, tarik kabeh kabel kanthi rata saka spol nalika sampeyan menehi kabel menyang saluran. Kajaba iku, coba jaga supaya kabel ora uwal nalika sampeyan menehi feed. Lubricate kabel lan lebokake menyang pipa nganggo tangan siji, lan gunakake tangan liyane kanggo narik kabel saka spol.

Yen sampeyan wong sing bener narik ujung liyane, narik kabel kanthi interval loro nganti telung kaki. Mungkasi, dietung dadi papat, banjur narik maneh. Priksa karo wong sing lagi mangan supaya bisa ndeleng manawa iki cocog banget. Narik cepet banget bisa nyebat kabel lan nyekel driji penolong sampeyan menyang kothak. Ninggalake cukup wektu ing antarane narik supaya wong sing mangan duwe wektu kanggo ndhuk kabel lan narik klepase kanggo menehi saluran. Sinyal sederhana kanggo menehi tandha yen wis siyap kanggo narik perhatian sabanjure yaiku nutupi saluran nganggo alat logam.

Don’t Fish Alone
You can fish wires through very short runs of the conduit by yourself, but otherwise, it’s best to have a helper to guide the wires into the conduit and to apply a wire pulling lubricant periodically to help the wires slide through without damage. Pulling hard on the wires can damage the wire insulation, potentially creating a very dangerous situation; you don’t want exposed wiring touching the inside of a metal conduit, right?