Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Apa sing Digawe saka String Trimmer Line?

Wektu: 2021-12-03 Hit 2

Garis pemotongan ing pemangkas senar nindakake kabeh kerja keras, ngiris suket lan suket sing angel. Garis pemangkas iki cukup angel kanggo ngethok suket, nanging cukup alus kanggo nglawan obyek sing luwih angel kayata watu, logam lan pager. Produsen garis Trimmer nggawe garis pemotong iki saka sawetara bahan sing beda.

Garis Trimmer dhasar

Umume pemangkas beroperasi nganggo garis pemotong standar industri. Garis iki paling kerep digawe saka garis nilon monofilament sing hardened. Iki garis nglereni sawetara ing diameteripun, kang ngandhani carane awet garis sing; sing luwih kenthel garis, sing kurang bakal break. Nanging, garis sing luwih kenthel bakal mbutuhake tenaga mesin sing luwih akeh kanggo ngubengi sirah kanthi kacepetan sing cukup cepet kanggo ngethok suket lan suket.

Dikiataken Cutting Line

Akeh manufaktur trimmer uga nggawe trimmer nilon sing dikuatake karo sawetara bahan liyane. Garis nilon liyane dikuwatake sacara internal supaya ora gampang putus. Kadhangkala, manufaktur trimmer bakal nyetak aluminium cilik menyang garis nilon kanggo nguatake materi nilon njaba. Produsen baris liyane bakal nggunakake bahan nilon komposit kanggo nguatake garis pemotongan. Pilihan liyane nggunakake polimer sing ditambahake ing nilon kanggo penguatan luwih akeh.

Gaya Garis Trimmer

Garis Trimmer uga teka ing macem-macem wujud kanggo macem-macem tujuan nglereni. Wangun sing paling umum digunakake yaiku bunder, sing kurang tahan kanggo pecah; Nanging, iku luh ing suket luwih, menehi Rampung rougher-looking. Bentuk liyane kalebu garis persegi, berlian lan enem sisi, sing kabeh duwe pinggir sing luwih cetha tinimbang garis bunder. Garis Trimmer kanthi pinggir cenderung luwih kuat tinimbang garis bunder, nanging uga luwih kerep pecah ing permukaan sing luwih angel.

9a34c91ef6089267b9d17f68651d75e