Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Garis Pemangkas Ukuran Apa sing kudu Nganggo?

Wektu: 2021-09-23 Hit 1

产品罗列(1)


Garis pemangkas tali kasedhiya kanthi ukuran kekandelan. Kanggo kerja entheng, kayata motong rumput, 0.065 ″ -0.085 ″ kudu cukup. Kanggo suket lan suket sing luwih kenthel, garis ing kisaran 0.085 ″ -0.110 will bakal rampung, lan kanggo underbrush sing luwih kenthel, apa wae sing luwih kenthel saka 0.110 ″ bakal bisa digunakake.



Siji cathetan kanggo pangguna trimmer tanpa kabel: senar sing luwih kenthel bakal mengaruhi kekuwatan lan runtime. Nalika kekandelan garis kasebut mundhak, resistensi angin luwih akeh mengaruhi kepala pemotong, nyuda kacepetan mesin bisa muter endhas pemotong. Alat ukur nirkabel sing luwih dhuwur lan kabel tanpa kabel (deleng: Pemangkas String Kepala EGO Power) bisa uga bisa ngatur garis pangukur sing luwih kenthel kanthi luwih efisien, nanging model voltase sing luwih murah bisa uga berjuang kanthi garis sing luwih kenthel. Umume, luwih becik referensi rekomendasi pabrikan kanggo ukuran senar.

Wujud