Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Apa milih plastik baling wire?

Wektu: 2021-11-26 Hit 1

RDF, utawa Refuse Derished Fuel, nggunakake teknologi sing ngasilake energi saka sampah sing ora cocog kanggo daur ulang tradisional. Ngerteni kebutuhan kabel baling sing cocog kanggo RDF, kita nggawe produk sing cocog kanggo sampah baling kanggo keperluan insinerasi.

Nalika baling lan talangan sampah padhet kanggo insinerasi, kabel baling baja tradisional kudu dicopot sadurunge proses pembakaran diwiwiti. Iki intensif tenaga kerja lan larang regane.

Kawat Plastik JUDIN anyar sing digawe khusus lan digawe dening Judin bisa diobong nalika proses insinerasi nyedhiyakake nilai kalori.


Bales bisa dimuat menyang tungku sing kebungkus tanpa intervensi sing bakal ngirit wektu lan dhuwit kanthi nambah sistem pangolahan.


Disedhiyakake ing gulungan 560 Meter, bobote mung 10 kg, sing padha karo udakara 30 kg kabel baja. Mula yen dipasang ing RDF / SRF Baler kanthi pigura feed kepemilikan (sing kasedhiya kanggo dipesen), penanganan lan penghematan tenaga kerja sing dijupuk kanggo ngganti Reels suda banget, sing mupangat kanggo para koperasi.

gambar



gambargambar

Sadurunge: Ana

Sabanjure: Loading Sampurna!