Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Kawat Baling Plastik

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824884178.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824103252.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824346485.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824923279.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824863298.jpg

Kawat Plastik Monofilamen 45KGS


Spesifikasi:

Ukuran: 4mm x 4mm

Bahan: PET

Length per coil: 2500 m

Weight per meter: 0.018 kg
Dimension of Roll: φ 550x 270mm
Tensile break on one length : 5000 N

Tensile break at the circle with knot : 4800 N

Elongation at break on one length: 15 %

Elongation at break with knot : 9 %

Inquiry
Product Description

RDF, utawa Refuse Derished Fuel, nggunakake teknologi sing ngasilake energi saka sampah sing ora cocog kanggo daur ulang tradisional. Ngerteni kebutuhan kabel baling sing cocog kanggo RDF, kita nggawe produk sing cocog kanggo sampah baling kanggo keperluan insinerasi.

Nalika baling lan talangan sampah padhet kanggo insinerasi, kabel baling baja tradisional kudu dicopot sadurunge proses pembakaran diwiwiti. Iki intensif tenaga kerja lan larang regane.

Kawat Plastik JUDIN anyar sing digawe khusus lan digawe dening Judin bisa diobong nalika proses insinerasi nyedhiyakake nilai kalori.

Size: 4mm x 4mm
Material: PET
Length per coil: 2500 m
Bobot saben meter: 0.018 kg
Ukuran saka Gulung: φ 550 x 270mm
Istirahat tarik ing siji dawane: 5000 N
Istirahat tarik ing bunder kanthi simpul: 4800 N
Elongasi nalika istirahat kanthi siji dawa: 15%
Elongation nalika istirahat nganggo simpul: 9%

Bales bisa dimuat menyang tungku sing kebungkus tanpa intervensi sing bakal ngirit wektu lan dhuwit kanthi nambah sistem pangolahan.

Disedhiyakake ing gulungan 2500 Meter, bobote mung 45 kg, sing padha karo udakara 145 kg kabel baja. Mula yen dipasang ing RDF / SRF Baler kanthi pigura feed kepemilikan (sing kasedhiya kanggo dipesen), penanganan lan penghematan tenaga kerja sing dijupuk kanggo ngganti Reels suda banget, sing mupangat kanggo para koperasi.


图1(2)

图3jpg

Saben Reel biasane ngasilake 530 bal (adhedhasar ukuran bale 1.2m X 1m X 1m) lan bakal ngirit wektu akeh kanggo para koperasi. Kawat Plastik Judin duwe galur rusak sing padha karo kawat baja tarik sing kurang lan stabil / kuat digunakake.

Panggunaan JUDIN Plastik Wire negesake penalti sing saiki ditindakake dening mayoritas insinerator UE kanggo njupuk kawat baja saka tungku, mula ngasilake penghematan biaya.
Klien sing nggunakake JUDIN Plastik Wire bakal mbukak lokasi / kesempatan luwih akeh kanggo ngolah bahane.

Contact Us