Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Pita Ikan>Pita Ikan Baja

Contact Us

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

email:info@judin-line.com

Tambah: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

  • https://www.judin-line.com/upload/product/1624610516211279.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1624610516692189.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1624610516337273.jpg

Pita Ikan Baja


Keterangan Singkat:

Rega FOB: US $ 0.5 - 9,999 / Potongan
Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
Supply Ability: 500 cartons per day
Port: Ningbo or Shanghai
Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T


Inquiry
Product Description

Product Pita Kemasan Baja Kasus
Material Gagang: ABS
Kasus: ABS
Kabel Kawat baja fleksibel, 0.060 "x 0.125"
Length 15m-80m
packing 1 pc saben kothak warna, 6 pcs saben karton induk.
Panganggone tape iwak: Tarik kabel liwat tabung utawa tembok.
Warna: Tape Iwak ing Kasus Oranye
Beban Aman: 400kgs  
Kekuwatan: 600kgs

JDCSFT series fish tape apply Nylon /ABS case fastened material and heat treated spring steel.It can reuse and carry conveniently.Handle designed tender and no angle to protect your hand when use.Safe fish tape , cable puller,easy to use fish tape , wire draw in band,wire drawer,cable drawer.

Kaluwihan

1. Ngirit wektu lan tenaga kerja.
2. Alat bisa gampang dipandu utawa "dipancing" liwat dalan sing sempit lan ruang sing dibatesi
3. Genggeman cekelan amba kanggo kontrol pangguna sing luwih gedhe.
4. Pita Ikan minangka produk nuntun kawat inovatif sing ngidini pangguna narik kawat liwat pipa. Iki nduweni daya tahan maksimal, umur dawa lan panggunaan sing kepenak.

Produk Foto


Kaset Ikan liyane


Contact Us