Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Tela Baling Plastike

NA KONTAKTONI

WhatsApp/Wechat/Mob:+ 86 13586680186

Email:info@judin-line.com

Shto: #3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625018440478166.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625018463237689.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625018485193084.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625018491895114.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625018591748812.jpg

235KGS Teli Baling


Madhësia: 4mm x 4mm
Materiali: PET
Gjatësia për spirale: 13 000m
Pesha për metër: 0.018 kg
Përmasa e rrotullës: φ 1100 x 430mm
Thyerja në tërheqje në një gjatësi: 5000 N
Thyerja në tërheqje në rreth me nyjë: 4800 N
Zgjatja në pushim në një gjatësi: 15 %
Zgjatja në pushim me nyjë: 9 %

hetim
përshkrim i produktit

RDF, ose Refuzo derivatin e karburantit, përdor një teknologji që prodhon energji nga mbeturinat e papërshtatshme për riciklimin tradicional. Duke njohur nevojën për një tel baling që është i përshtatshëm për RDF, ne zhvilluam produktin i cili është i përshtatshëm për grumbullimin e mbeturinave për qëllime të djegies.

Kur blini dhe lidhni mbeturinat e ngurta për djegie, tela tradicionale e çelikut duhet të hiqet para se të fillojë procesi i djegies. Kjo është punë intensive dhe e kushtueshme.

Teli ynë i ri JUDIN Plastik i krijuar ekskluzivisht dhe i prodhuar nga Judin mund të digjet gjatë procesit të djegies duke siguruar një vlerë kalorifike.

Size:4mm x 4mm
material:PET
Gjatësia për spirale:13000 m
Pesha për metër:0.018 kg
Dimensioni i Rrotull:φ 550 x 270mm
Thyerja në tërheqje në një gjatësi:5000 N
Pushim elastik në rreth me nyjë:4800 N
Zgjatja në pushim në një gjatësi:15%
Zgjatja në pushim me nyjë:9%

Tufat mund të ngarkohen në furrat e mbështjella plotësisht pa ndërhyrje, gjë që do të kursejë ndjeshëm kohë dhe para duke përmirësuar sistemin e përpunimit.


Furnizuar në rrotulla 13000 Metra, me peshë vetëm 235 kg, që është ekuivalente me afërsisht 750 kg tela çeliku. Prandaj, kur pajiset me Baler RDF/SRF me kornizat e ushqimit të pronarit (të cilat janë në dispozicion me porosi) trajtimi dhe kursimet e punës të marra për të shkëmbyer rrotullat zvogëlohen ndjeshëm, gjë që është një përfitim për operativët.

Çdo rrotull zakonisht do të prodhojë 2800 shufra (bazuar në madhësitë e shufrave prej 1.2m X 1m X 1m) dhe do të kursejë sasi të konsiderueshme të kohës për operatorët. Tela Plastike Judin ka një tendosje të barabartë me tela çeliku me tërheqje të ulët dhe është e qëndrueshme/e fortë në përdorim.

Përdorimi i telave plastikë JUDIN mohon ndëshkimet që tani janë vendosur nga shumica e inceneratorëve të BE -së për të tërhequr tela çeliku nga furra e tyre, duke prodhuar deri tani kursime në kosto.
Klientët që përdorin JUDIN Plastic Wire do të hapin vende/mundësi të tjera për të përpunuar materialin e tyre.

NA KONTAKTONI