Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>Tela Baling Plastike

NA KONTAKTONI

WhatsApp/Wechat/Mob:+ 86 13586680186

Email:info@judin-line.com

Shto: #3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824884178.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824103252.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824346485.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824923279.jpg
  • https://www.judin-line.com/upload/product/1625016824863298.jpg

45KGS Baling Wire


Specifikim :

Madhësia: 4mm x 4mm

Materiali: PET

Length per coil: 2500 m

Pesha për metër: 0.018 kg
Dimension of Roll: φ 550x 270mm
Thyerja në tërheqje në një gjatësi: 5000 N

Thyerja në tërheqje në rreth me nyjë: 4800 N

Zgjatja në pushim në një gjatësi: 15 %

Zgjatja në pushim me nyjë: 9 %

hetim
përshkrim i produktit

RDF, ose Refuzo derivatin e karburantit, përdor një teknologji që prodhon energji nga mbeturinat e papërshtatshme për riciklimin tradicional. Duke njohur nevojën për një tel baling që është i përshtatshëm për RDF, ne zhvilluam produktin i cili është i përshtatshëm për grumbullimin e mbeturinave për qëllime të djegies.

Kur blini dhe lidhni mbeturinat e ngurta për djegie, tela tradicionale e çelikut duhet të hiqet para se të fillojë procesi i djegies. Kjo është punë intensive dhe e kushtueshme.

Teli ynë i ri JUDIN Plastik i krijuar ekskluzivisht dhe i prodhuar nga Judin mund të digjet gjatë procesit të djegies duke siguruar një vlerë kalorifike.

Size: 4mm x 4mm
material: PET
Gjatësia për spirale: 2500 m
Pesha për metër: 0.018 kg
Dimensioni i Rrotull: φ 550 x 270mm
Thyerja në tërheqje në një gjatësi: 5000 N
Pushim elastik në rreth me nyjë: 4800 N
Zgjatja në pushim në një gjatësi: 15%
Zgjatja në pushim me nyjë: 9%

Tufat mund të ngarkohen në furrat e mbështjella plotësisht pa ndërhyrje, gjë që do të kursejë ndjeshëm kohë dhe para duke përmirësuar sistemin e përpunimit.

Furnizuar në rrotulla 2500 Metra, me peshë vetëm 45 kg, që është ekuivalente me afërsisht 145 kg tela çeliku. Prandaj, kur pajiset me Baler RDF/SRF me kornizat e ushqimit të pronarit (të cilat janë në dispozicion me porosi) trajtimi dhe kursimet e punës të marra për të shkëmbyer rrotullat zvogëlohen ndjeshëm, gjë që është një përfitim për operativët.


图 1 (2)

图3jpg

Çdo rrotull zakonisht do të prodhojë 530 shufra (bazuar në madhësitë e shufrave prej 1.2m X 1m X 1m) dhe do të kursejë sasi të konsiderueshme të kohës për operatorët. Tela Plastike Judin ka një tendosje të barabartë me tela çeliku me tërheqje të ulët dhe është e qëndrueshme/e fortë në përdorim.

Përdorimi i telave plastikë JUDIN mohon ndëshkimet që tani janë vendosur nga shumica e inceneratorëve të BE -së për të tërhequr tela çeliku nga furra e tyre, duke prodhuar deri tani kursime në kosto.
Klientët që përdorin JUDIN Plastic Wire do të hapin vende/mundësi të tjera për të përpunuar materialin e tyre.

NA KONTAKTONI