sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

JUDIN PROFIL

Taros Kami

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

surélék:info@judin-line.com

Tambihkeun: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Kumaha Narik Kawat Listrik atanapi Kabel Ngaliwatan saluran?

Waktos: 2021-06-25 Hit: 4

Ngagantelkeun Kawat
Pikeun ngagantelkeun sababaraha kawat kana pita lauk, uihkeun insulasi luar tina kabel sareng bungkus kabel bulistir ngalangkungan panon dina tungtung pita lauk. Puterkeun untai di sakuriling kabel anu dipasang sareng bungkus sadaya hulu sambungan kabel ku pita listrik. Nambahkeun pelincir narik kawat ngajantenkeun narik langkung gampang. Nalika padamelan nyungkeun kawat ageung dina saluran, listrik tukang listrik tiasa nganggo pita lauk kanggo narik tali, teras nganggo tali pikeun tarikan kawat. Sanaos kawat waja duanana gagah sareng fleksibel, éta henteu saé pikeun narik beban anu beurat teuing ku alat ieu.
tips
Upami anjeun anu nangtung dina kotak kanggo ngasuh kawat, tarik sadayana kabel rata-rata tina gumpalanna nalika anjeun nyocokeun kabel kana saluran. Ogé, cobian tetep kabelna teu kabéngkah nalika anjeun tuanganan. Lubricate kabel sareng tuang kana pipa ku hiji panangan, sareng anggo sisi sanésna pikeun narik kawat tina spol.

Upami anjeun jalma anu leres-leres narik dina tungtung anu sanés, tarik kabel dina interval dua dugi ka tilu-suku. Eureun, kaitung dugi ka opat, teras tarik deui. Pariksa sareng jalma anu tuang pikeun ningali naha ieu téh saé anu hadé pikeun aranjeunna. Narik gancang teuing tiasa nyéépkeun kawat sareng néwak ramo bantosan anjeun kana kotak. Ninggalkeun waktos anu cekap antawis narik supados jalma anu nyoco ngagaduhan waktos pikeun pelumas kawat sareng narik cukup tina spol na kanggo tuang kana saluran. Sinyal saderhana pikeun silih waspada yén anjeun siap narik salajengna nyaéta ngetok dina saluran ku alat logam.

Don’t Fish Alone
You can fish wires through very short runs of the conduit by yourself, but otherwise, it’s best to have a helper to guide the wires into the conduit and to apply a wire pulling lubricant periodically to help the wires slide through without damage. Pulling hard on the wires can damage the wire insulation, potentially creating a very dangerous situation; you don’t want exposed wiring touching the inside of a metal conduit, right?