sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

JUDIN PROFIL

Taros Kami

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

surélék:info@judin-line.com

Tambihkeun: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Naon Dupi String Trimmer Line Dijieunna?

Waktos: 2021-12-03 Hit: 2

Garis motong dina trimmer string ngalakukeun sagala gawé teuas, slicing ngaliwatan weeds tangguh jeung jukut. garis trimmer Ieu cukup teuas pikeun motong ngaliwatan jukut, tapi cukup lemes pikeun megatkeun ngalawan objék harder kayaning batu, logam jeung pager tulisan. Pabrikan garis Trimmer ngadamel garis motong ieu tina sababaraha bahan anu béda.

Dasar Trimmer Line

Paling trimmers beroperasi kalawan garis motong baku industri. Garis ieu paling sering dijieun tina hardened, garis nilon monofilamén. garis motong ieu rentang diaméterna, nu ngabejaan Anjeun kumaha awét garis anu; nu kandel garis, nu kirang eta bakal megatkeun. Sanajan kitu, garis kandel bakal merlukeun leuwih kakuatan mesin pikeun mecut sirah sabudeureun dina speed cukup gancang pikeun motong ngaliwatan wilah jukut jeung weeds.

Dikuatkeun Garis motong

Seueur pabrik pemangkas ogé ngadamel pemangkas nilon anu dikuatkeun ku sababaraha bahan anu sanés. garis nilon séjén anu bertulang internal pikeun nyegah eta tina megatkeun kaluar sakumaha gampang. Kadang, pabrik trimmer bakal kapang jumlah leutik aluminium kana garis nilon pikeun nguatkeun bahan nilon luar. Pabrikan garis anu sanés bakal ngagunakeun bahan nilon komposit pikeun nguatkeun garis motongna. Pilihan séjén ngagunakeun polimér ditambahkeun kana nilon pikeun malah leuwih tulangan.

Gaya Garis Trimmer

garis Trimmer ogé asalna dina rupa-rupa wangun béda pikeun tujuan motong béda. Bentuk anu paling sering dianggo nyaéta buleud, anu kirang tahan ka pegatna; kumaha oge, eta luh dina jukut beuki, mere eta finish rougher-pilari. Bentuk anu sanésna kalebet garis pasagi, inten sareng genep sisi, anu sadayana gaduh ujung anu motong langkung seukeut tibatan garis buleud. Trimmer garis kalawan edges condong motong leuwih kuat batan garis buleud, tapi ogé megatkeun leuwih remen ngalawan surfaces harder.

9a34c91ef6089267b9d17f68651d75e