sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

JUDIN PROFIL

Taros Kami

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

surélék:info@judin-line.com

Tambihkeun: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Naon Ukuran Trimmer Line Kedah Kuring Paké?

Waktos: 2021-09-23 Hit: 1

产品罗列(1)


Garis pemangkas senar sumping dina sababaraha ketebalan. Pikeun padamelan ringan, sapertos motong jukut, 0.065 ″ -0.085 ″ kedahna cekap. Pikeun jukut sareng gulma anu langkung kandel, garis dina kisaran 0.085 ″ -0.110 will bakal ngalaksanakeun padamelan, sareng pikeun underbrush anu langkung kandel, naon waé anu langkung kandel ti 0.110 ″ bakal jalan.



Hiji catetan pikeun pangguna pemangkas senar tanpa kabel: tali anu langkung kandel bakal mangaruhan kana kakuatan anjeun sareng runtime. Nalika ketebalan garisna ngaluncat, résistansi angin langkung mangaruhan kana sirah motong, ngalaunan laju mesinna tiasa muterkeun sirah motong. Tegangan anu langkung luhur sareng trimmer tanpa kabel anu langkung ageung (tingali: EGO Power Head String Trimmer) sigana bakal tiasa ngatur garis gauge langkung kentel kalayan éfisién, tapi modél voltase anu langkung handap tiasa bajoang ku garis anu langkung kandel. Sacara umum, langkung saé pikeun ningali rekomendasi pabrik pikeun ukuran senar.

wujud