sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

JUDIN PROFIL

Taros Kami

WhatsApp / Wechat / Mob:+ 86 13586680186

surélék:info@judin-line.com

Tambihkeun: # 3 Ind & Td Road, Jishigang Industrial Park, Yinzhou District, Ningbo, 315171, PR China

Naha milih Kawat Baling Plastik?

Waktos: 2021-11-26 Hit: 1

RDF, atanapi Refuse Derived Fuel, nganggo téknologi anu ngahasilkeun énergi tina limbah anu henteu cocog pikeun daur ulang tradisional. Ngenalkeun kabutuhan kawat baling anu cocog pikeun RDF, kami ngembangkeun produk anu cocog pikeun limbah baling kanggo kaperluan insinerasi.

Nalika baling sareng nyabak runtah padet pikeun insinerasi, kawat baling baja tradisional kedah dipiceun sateuacan prosés pembakaran dimimitian. Ieu padamelan padamelan sareng mahal.

Kawat Plastik JUDIN anyar kami sacara éksklusif didirikeun sareng didamel ku Judin tiasa diduruk nalika prosés insinerasi nyayogikeun nilai kalori.


Balé tiasa dimuat kana tungku anu dibungkus pinuh tanpa intervensi anu sacara signifikan bakal ngahémat waktos sareng artos ku ningkatkeun sistem pamrosésan.


Disayogikeun dina 560 Méter gulungan, beuratna ngan ukur 10 kg, anu sami sareng sakitar 30 kg kawat waja. Kusabab kitu upami dipasang kana RDF / SRF Baler ku pigura pakanyaan propriétik (anu sayogi kanggo mesen) penanganan sareng tabungan tanaga gawé anu ditukeurkeun pikeun tukeur Reels dikirangan sacara signifikan, anu mangrupikeun kauntungan pikeun koperasi.

gambaran



gambarangambaran

Sateuacana: teu sahiji bae

salajengna: Loading Sampurna!